Annonseblokkering ble oppdaget: Webstedet Paranormal er gratis, fordi kostnadene dekkes delvis via annonser. Vennligst støtt oss ved å oppheve blokkering av annonser på Paranormal.
Det er generelt altfor lite fakta og skepsis blant mennesker som studerer det åndelige. Her herjer diskusjonene rundt den viktige vitenskapelige biten.
Moderatorer:Asbjørn, Mod Fakta og, mod_spøkeguiden
Hvorfor er det slik at ofte det som oppfattes som veldig godt er usunt. Tenker på sukker, godteri, brus, fastfood. Mens det som er veldig sunt ofte kan smake helt forferdelig.
Noen som kan gi en forklaring på dette så ville jeg bli glad
Jeg prøvde å ikke spise NOE sukker i en måned. Da mener jeg ingenting at all, ikke i yoghurt eller boksmais liksom. Ikke noe. Til slutt så jeg sjokolade når jeg lukket øynene. Jeg kødder ikke.
Jeg prøvde å ikke spise NOE sukker i en måned. Da mener jeg ingenting at all, ikke i yoghurt eller boksmais liksom. Ikke noe. Til slutt så jeg sjokolade når jeg lukket øynene. Jeg kødder ikke.
Mye godt som er sunt eller ikke direkte usunt, det gjelder bare å stoppe å spise ting med mye glukose. Jeg sluttet å kjøpe godteri og brus for en god stund siden og nå har jeg ikke så lyst på det lengre. For å hjelpe til litt kan en jo spise litt frukt istedetfor. Frukt inneholder fruktose, som i motsetning til glukose gir en mye gjevnere og lavere blodsukkerstigning. Det er blodsukkerstigningen fra glukose som gir "sukkerkicket."
Om en trener er det faktisk sunt å få i seg litt kjappe karbohydrater etter trening, så en banan (eller godter/brus ved mangel av frukt) er bare bra
Jeg prøvde å ikke spise NOE sukker i en måned. Da mener jeg ingenting at all, ikke i yoghurt eller boksmais liksom. Ikke noe. Til slutt så jeg sjokolade når jeg lukket øynene. Jeg kødder ikke.
¨
Hvordan i H. klarte du det?
Jeg spiste cottage cheese og yoghurt naturell og frukt(regnet ikke med fruktsukkeret i frukt). Jeg tror jeg skeiet ut en gang, men det var fordi jeg skulle på date og ikke ville framstå som sånn slankeberte. Når jeg ikke skal spise sukker må jeg ikke spise NOE, så det blir mer en utfordring enn en slankeprosess.
Jeg prøvde å ikke spise NOE sukker i en måned. Da mener jeg ingenting at all, ikke i yoghurt eller boksmais liksom. Ikke noe. Til slutt så jeg sjokolade når jeg lukket øynene. Jeg kødder ikke.
prøvde nylig et "ikke-noe-sukker-eksperiment" jeg også, fortærende vanskelig fant jeg ut; det er sukker i bran flakes til og med. skal satse på frukt og bær fremover ....
relevant info :
De vanligste sukkerartene
Glukose – druesukker
Monosakkarid i fri form i søte frukter, vindruer og honning.
Gir sterk søt smak og kan brukes i ren form i ulike matvarer.
Fruktose – fruktsukker
Monosakkarid i fri form i søte frukter, bær, honning, enkelte grønnsaker.
Kan tilsettes produkter i renfremstilt form eller som sirup.
Sukrose – farin
Disakkarid bestående av glukose og fruktose.
Lages fra sukkerrør eller sukkerroe.
Finnes naturlig i melasse, lønnesirup, honning, samt frukt og grønnsaker.
Laktose – melkesukker
Disakkarid som ved hjelp av syre eller enzymet laktase i tarmen spaltes til monosakkaridene galaktose og glukose.
Finnes bare i melk.
Maltose – maltsukker
Disakkarid som består av to glukosemolekyler
Dannes ved enzymatisk prosess i kornet, der stivelsen spaltes.