UFO, Kornsirkler & fenomenHarvard-studie: Romvesener kan leve i skjul på jorda

Forumet handler om Uidentifiserte Flygende Objekter, steder det har blitt observert UFO i og utenfor Norge, samt det verdenskjente fenomenet Kornsirkler

Moderatorer: Asbjørn, mod univers, Mod Fakta og, mod si hei, mod_spøkeguiden, mod ufo, mod engler

Bruker avatar
Terra
Verifisert
Moderator
Moderator
Innlegg: 2877
Startet: 04 Jan 2014 00:12
10
Har takket: 1551 ganger
Blitt takket: 1165 ganger
Kjønn:

Harvard-studie: Romvesener kan leve i skjul på jorda

Innlegg av Terra »

En ny studie fra Harvard mener romvesener kan leve i skjul på jorden.

Forskerne Tim Lomas og Brendan Case fra Harvard University i USA, mener nå at uidentifiserbare avvikende fenomener (UAP), går blant oss mennesker, skriver New York Post.

Ifølge avisen har forskerne undersøkt fire teorier om romvesener.

Den første teorien går ut på at en gammel teknologisk avansert menneskelig sivilisasjon ble ødelagt for lenge siden, men har fortsatt å eksistere i gjenværende form.

Den andre teorien beskrives som en ikke-menneskelig sivilisasjon bestående av et landdyr som lever i skjul, for eksempel under jorden.

Teori nummer tre går ut på at vesener har kommet til jorden, fra andre steder i kosmos eller fra fremtiden, og gjemt seg i skjul, for eksempel inne i månen.

Det kan også være såkalte «hjemmelagde» romvesener, som er mindre teknologiske, og er kjent som feer, alver eller nymfer i europeisk historie, sier hypotese nummer fire.

Forskerne nevner at det er god plass for romvesener til å gjemme seg i skjul. Dansk TV 2 skriver at forskningen mener de for eksempel kan gjemme seg på steder som ikke er kartlagt, spesielt store deler av jordens hav.

– Som med andre slike hypoteser, bør vi si at vi finner det usannsynlig. Men det er avgjørende at vi sier at vi ikke anser det som umulig, mener forskerne.

Forskerne skriver at de vil si det er ti prosent sannsynlighet for at teoriene stemmer, i stedet for ett prosent som det var før.

Artikkelen til Lomas og Case er enda ikke fagfellevurdert, skriver New York Post.

Kilde: https://www.abcnyheter.no/nyheter/verde ... l-pa-jorda
Antall ord: 279
Vær den forandringen du ønsker å se i verden.
- Mahatma Gandhi

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links