Ofte Stilte Spørsmål

Problemer med pålogging og registrering

Hvorfor må jeg registrere meg?
Det kan hende du ikke trenger det, det er opp til administratoren av Forumet om du trenger å registrere deg for å legge inn meldinger. Derimot; registrering vil gi deg tilgang til tilleggsfunksjoner som ikke er tilgjengelige for gjestebrukere, som definerbare avatarbilder, private meldinger, e-post til andre brukere, brukergruppeabonnement osv. Det tar bare noen få øyeblikk å registrere seg, så det anbefales at du gjør det.
Topp
Hva er COPPA?
COPPA, eller Childrens Online Privacy Protection Act av 1998, er en lov i USA som krever at nettsteder som potensielt kan samle inn informasjon fra mindreårige under 13 år skal ha skriftlig samtykke fra foreldre eller annen juridisk metode. vergebekreftelse, som tillater innsamling av personlig identifiserbar informasjon fra en mindreårig under 13 år. Hvis du er usikker på om dette gjelder deg som forsøker å registrere deg eller nettstedet du prøver å registrere deg på, kontakt juridisk rådgiver for å få hjelp. Vær oppmerksom på at phpBB Limited og eierne av dette Forumet ikke kan gi juridisk rådgivning og ikke er et kontaktpunkt for juridiske bekymringer av noe slag, bortsett fra som beskrevet i spørsmålet "Hvem kontakter jeg om støtende og/eller juridiske saker relatert til dette Forumet ?”.
Topp
Hvorfor kan jeg ikke registrere meg?
Det er mulig en Forumadministrator har deaktivert registrering for å hindre nye besøkende fra å registrere seg. En Forumadministrator kan også ha utestengt IP-adressen din eller ikke tillatt brukernavnet du prøver å registrere. Kontakt en Forumadministrator for å få hjelp.
Topp
Jeg registrerte meg, men kan ikke logge inn!
Først, sjekk brukernavnet og passordet ditt. Hvis de er riktige, kan en av to ting ha skjedd. Hvis COPPA-støtte er aktivert og du oppga å være under 13 år under registreringen, må du følge instruksjonene du mottok. Noen brett vil også kreve at nye registreringer aktiveres, enten av deg selv eller av en administrator før du kan logge på; denne informasjonen var tilstede under registreringen. Hvis du har fått tilsendt en e-post, følg instruksjonene. Hvis du ikke har mottatt en e-post, kan det hende du har oppgitt feil e-postadresse, eller e-posten kan ha blitt plukket opp av en søppelpostfil. Hvis du er sikker på at e-postadressen du oppga er riktig, prøv å kontakte en administrator.
Topp
Hvorfor kan jeg ikke logge på?
Det er flere grunner til at dette kan skje. Først må du kontrollere at brukernavnet og passordet ditt er riktig. Hvis de er det, kontakt en Forumadministrator for å forsikre deg om at du ikke har blitt utestengt. Det er også mulig at nettstedeieren har en konfigurasjonsfeil på sin side, og de må fikse den.
Topp
Jeg har registrert meg tidligere, men kan ikke logge på mer?!
Det er mulig en administrator har deaktivert eller slettet kontoen din av en eller annen grunn. Dessuten fjerner mange brett med jevne mellomrom brukere som ikke har postet på lang tid for å redusere størrelsen på databasen. Hvis dette har skjedd, prøv å registrere deg på nytt og bli mer involvert i diskusjoner.
Topp
Jeg har mistet passordet mitt!
Ikke få panikk! Selv om passordet ditt ikke kan hentes, kan det enkelt tilbakestilles. Gå til påloggingssiden og klikk Jeg har glemt passordet mitt. Følg instruksjonene, og du bør snart kunne logge på igjen.
Men hvis du ikke klarer å tilbakestille passordet ditt, kontakt en Forumadministrator.
Topp
Hvorfor blir jeg logget av automatisk?
Hvis du ikke merker av for Husk meg når du logger på, vil Forumet bare holde deg pålogget i en forhåndsinnstilt tid. Dette forhindrer misbruk av kontoen din av andre. For å forbli pålogget, merk av for Husk meg under pålogging. Dette anbefales ikke hvis du får tilgang til tavlen fra en delt datamaskin, f.eks. bibliotek, internettkafé, universitetets datalaboratorium, osv. Hvis du ikke ser denne avmerkingsboksen, betyr det at en Forumadministrator har deaktivert denne funksjonen.
Topp
Hva gjør "Slett informasjonskapsler"?
“Slett informasjonskapsler” sletter informasjonskapslene opprettet av phpBB som holder deg autentisert og logget inn på forumet. Informasjonskapsler gir også funksjoner som lesesporing hvis de er aktivert av en Forumadministrator. Hvis du har problemer med pålogging eller utlogging, kan det hjelpe å slette tavleinformasjonskapsler.
Topp

Brukerinnstillinger og innstillinger

Hvordan endrer jeg innstillingene mine?
Hvis du er en registrert bruker, er alle innstillingene dine lagret i Forumdatabasen. For å endre dem, gå til brukerkontrollpanelet; en lenke kan vanligvis bli funnet ved å klikke på brukernavnet ditt øverst på Forumsidene. Dette systemet lar deg endre alle dine innstillinger og preferanser.
Topp
Hvordan forhindrer jeg at brukernavnet mitt vises i online brukeroppføringer?
I brukerkontrollpanelet ditt, under "Foruminnstillinger", vil du finne alternativet Skjul online-statusen din. Aktiver dette alternativet og du vil bare vises for administratorer, moderatorer og deg selv. Du vil bli regnet som en skjult bruker.
Topp
Tiden er ikke riktige!
Det er mulig at tiden som vises er fra en annen tidssone enn den du befinner deg i. Hvis dette er tilfelle, gå til brukerkontrollpanelet og endre tidssonen slik at den samsvarer med ditt spesifikke område, f.eks. London, Paris, New York, Sydney, etc. Vær oppmerksom på at endring av tidssonen, som de fleste innstillinger, kun kan gjøres av registrerte brukere. Hvis du ikke er registrert, er dette et godt tidspunkt å gjøre det.
Topp
Jeg endret tidssonen og tiden er fortsatt feil!
Hvis du er sikker på at du har stilt tidssonen riktig og tiden fortsatt er feil, er tiden som er lagret på serverklokken feil. Gi beskjed til en administrator for å rette opp problemet.
Topp
Mitt språk er ikke på listen!
Enten har ikke administratoren installert språket ditt eller ingen har oversatt dette forumet til ditt språk. Prøv å spørre en Forumadministrator om de kan installere språkpakken du trenger. Hvis språkpakken ikke eksisterer, kan du gjerne lage en ny oversettelse. Mer informasjon finner du på phpBB® nettsted.
Topp
Hva er bildene ved siden av brukernavnet mitt?
Det er to bilder som kan vises sammen med et brukernavn når du ser på innlegg. En av dem kan være et bilde knyttet til rangeringen din, vanligvis i form av stjerner, blokker eller prikker, som indikerer hvor mange innlegg du har lagt inn eller statusen din på tavlen. Et annet, vanligvis større, bilde er kjent som en avatar og er generelt unikt eller personlig for hver bruker.
Topp
Hvordan viser jeg en avatar?
I ditt brukerkontrollpanel, under "Profil" kan du legge til en avatar ved å bruke en av de fire følgende metodene: Gravatar, Galleri, Ekstern eller Last opp. Det er opp til Forumadministratoren å aktivere avatarer og velge måten avatarer kan gjøres tilgjengelige på. Hvis du ikke kan bruke avatarer, kontakt en Forumadministrator.
Topp
Hva er rangeringen min og hvordan endrer jeg den?
Rangeringer, som vises under brukernavnet ditt, indikerer antall innlegg du har gjort eller identifiserer enkelte brukere, f.eks. moderatorer og administratorer. Generelt kan du ikke endre ordlyden til noen Forumrangeringer direkte ettersom de er satt av Forumadministratoren. Vennligst ikke misbruk Forumet ved å poste unødvendig bare for å øke rangeringen din. De fleste forum vil ikke tolerere dette, og moderatoren eller administratoren vil ganske enkelt redusere antall innlegg.
Topp
Når jeg klikker på e-postlenken for en bruker, ber den meg logge på?
Kun registrerte brukere kan sende e-post til andre brukere via det innebygde e-postskjemaet, og kun hvis administratoren har aktivert denne funksjonen. Dette er for å forhindre ondsinnet bruk av e-postsystemet av anonyme brukere.
Topp

Innleggsproblemer

Hvordan oppretter jeg et nytt emne eller legger ut et svar?
For å legge inn et nytt emne i et forum, klikk "Nytt emne". For å legge inn et svar på et emne, klikk "Legg inn svar". Du må kanskje registrere deg før du kan legge ut en melding. En liste over dine tillatelser i hvert forum er tilgjengelig nederst på forum- og emneskjermene. Eksempel: Du kan legge ut nye emner, du kan legge ut vedlegg osv.
Topp
Hvordan redigerer eller sletter jeg et innlegg?
Med mindre du er Forumadministrator eller moderator, kan du bare redigere eller slette dine egne innlegg. Du kan redigere et innlegg ved å klikke på redigeringsknappen for det aktuelle innlegget, noen ganger bare i en begrenset periode etter at innlegget ble lagt ut. Hvis noen allerede har svart på innlegget, vil du finne en liten tekstutgang under innlegget når du kommer tilbake til emnet som viser antall ganger du har redigert det sammen med dato og klokkeslett. Dette vil kun vises hvis noen har svart; det vil ikke vises hvis en moderator eller administrator har redigert innlegget, selv om de kan legge igjen et notat om hvorfor de har redigert innlegget etter eget skjønn. Vær oppmerksom på at vanlige brukere ikke kan slette et innlegg når noen har svart.
Topp
Hvordan legger jeg til en signatur i innlegget mitt?
For å legge til en signatur til et innlegg må du først opprette en via brukerkontrollpanelet. Når den er opprettet, kan du merke av for Legg ved en signatur-boksen på innleggsskjemaet for å legge til signaturen din. Du kan også legge til en signatur som standard for alle innleggene dine ved å merke av på den aktuelle alternativknappen i brukerkontrollpanelet. Hvis du gjør det, kan du fortsatt forhindre at en signatur legges til i individuelle innlegg ved å fjerne merket for legg til signatur i postingsskjemaet.
Topp
Hvordan lager jeg en meningsmåling?
Når du legger ut et nytt emne eller redigerer det første innlegget i et emne, klikker du på "Oppretting av meningsmåling"-fanen under hovedinnleggsskjemaet; hvis du ikke kan se dette, har du ikke de nødvendige tillatelsene til å lage avstemninger. Skriv inn en tittel og minst to alternativer i de aktuelle feltene, og pass på at hvert alternativ er på en egen linje i tekstområdet. Du kan også angi antall alternativer brukere kan velge under avstemning under "Alternativer per bruker", en tidsgrense i dager for avstemningen (0 for uendelig varighet) og til slutt muligheten til å la brukere endre stemmene sine.
Topp
Hvorfor kan jeg ikke legge til flere avstemningsalternativer?
Grensen for valgmuligheter er satt av Forumadministratoren. Hvis du føler at du trenger å legge til flere alternativer i avstemningen enn det tillatte beløpet, kontakt Forumadministratoren.
Topp
Hvordan redigerer eller sletter jeg en avstemning?
Som med innlegg, kan avstemninger bare redigeres av den opprinnelige plakaten, en moderator eller en administrator. For å redigere en avstemning, klikk for å redigere det første innlegget i emnet; denne har alltid meningsmålingen knyttet til seg. Hvis ingen har avgitt en stemme, kan brukere slette avstemningen eller redigere et valgfritt valg. Men hvis medlemmer allerede har avgitt stemmer, kan bare moderatorer eller administratorer redigere eller slette det. Dette forhindrer at avstemningens alternativer endres midtveis i en avstemning.
Topp
Hvorfor får jeg ikke tilgang til et forum?
Noen fora kan være begrenset til enkelte brukere eller grupper. For å se, lese, legge ut eller utføre en annen handling kan det hende du trenger spesielle tillatelser. Kontakt en moderator eller Forumadministrator for å gi deg tilgang.
Topp
Hvorfor kan jeg ikke legge til vedlegg?
Vedleggstillatelser gis per forum, per gruppe eller per bruker. Forumadministratoren har kanskje ikke tillatt at vedlegg legges til for det spesifikke forumet du poster i, eller kanskje bare enkelte grupper kan legge vedlegg. Kontakt Forumadministratoren hvis du er usikker på hvorfor du ikke kan legge til vedlegg.
Topp
Hvorfor fikk jeg en advarsel?
Hver Forumadministrator har sitt eget sett med regler for sitt nettsted. Hvis du har brutt en regel, kan du få en advarsel. Vær oppmerksom på at dette er Forumadministratorens avgjørelse, og phpBB Limited har ingenting å gjøre med advarslene på det gitte nettstedet. Kontakt Forumadministratoren hvis du er usikker på hvorfor du har fått en advarsel.
Topp
Hvordan kan jeg rapportere innlegg til en moderator?
Hvis Forumadministratoren har tillatt det, bør du se en knapp for å rapportere innlegg ved siden av innlegget du ønsker å rapportere. Ved å klikke på dette vil du gå gjennom trinnene som er nødvendige for å rapportere innlegget.
Topp
Hva er "Lagre"-knappen for i emneinnlegg?
Dette lar deg lagre utkast som skal fylles ut og sendes inn på et senere tidspunkt. For å laste inn et lagret utkast på nytt, gå til brukerkontrollpanelet.
Topp
Hvorfor må innlegget mitt godkjennes?
Tavleadministratoren kan ha bestemt at innlegg i forumet du legger ut må gjennomgås før de sendes inn. Det er også mulig at administratoren har plassert deg i en gruppe brukere hvis innlegg krever gjennomgang før innsending. Ta kontakt med Forumadministratoren for mer informasjon.
Topp
Hvordan bumper jeg emnet mitt?
Ved å klikke på "Bump topic"-koblingen når du ser det, kan du "bumpe" emnet til toppen av forumet på den første siden. Men hvis du ikke ser dette, kan emnebumping være deaktivert eller tidstilskuddet mellom støtene er ennå ikke nådd. Det er også mulig å bumpe emnet ved å svare på det, men pass på å følge Forumreglene når du gjør det.
Topp

Formaterings- og emnetyper

Hva er BBCode?
BBCode er en spesiell implementering av HTML, som tilbyr god formateringskontroll på bestemte objekter i et innlegg. Bruken av BBCode er gitt av administratoren, men den kan også deaktiveres per post fra postingsskjemaet. BBCode i seg selv er lik HTML-stilen, men tagger er omsluttet av hakeparenteser [ og ] i stedet for < og >. For mer informasjon om BBCode se veiledningen som kan nås fra postingssiden.
Topp
Kan jeg bruke HTML?
Nei. Det er ikke mulig å legge inn HTML på denne tavlen og få den gjengitt som HTML. Det meste av formatering som kan utføres ved hjelp av HTML, kan brukes med BBCode i stedet.
Topp
Hva er smilies?
Smilies, eller uttrykksikoner, er små bilder som kan brukes til å uttrykke en følelse ved hjelp av en kort kode, f.eks. :) betyr glad, mens :( angir trist. Den fullstendige listen over uttrykksikoner kan sees i innleggsskjemaet. Prøv å ikke overbruke smilies, da de raskt kan gjøre et innlegg uleselig og en moderator kan redigere dem ut eller fjerne post totalt. Forumadministratoren kan også ha satt en grense for antall smilies du kan bruke i et innlegg.
Topp
Kan jeg legge ut bilder?
Ja, bilder kan vises i innleggene dine. Hvis administratoren har tillatt vedlegg, kan du kanskje laste opp bildet til tavlen. Ellers må du lenke til et bilde som er lagret på en offentlig tilgjengelig webserver, f.eks. http://www.example.com/my-picture.gif. Du kan ikke lenke til bilder som er lagret på din egen PC (med mindre det er en offentlig tilgjengelig server) eller bilder som er lagret bak autentiseringsmekanismer, f.eks. hotmail- eller yahoo-postbokser, passordbeskyttede nettsteder osv. Bruk BBCode [img]-taggen for å vise bildet.
Topp
Hva er globale kunngjøringer?
Globale kunngjøringer inneholder viktig informasjon, og du bør lese dem når det er mulig. De vil vises på toppen av hvert forum og i brukerkontrollpanelet. Globale kunngjøringstillatelser er gitt av Forumadministratoren.
Topp
Hva er kunngjøringer?
Kunngjøringer inneholder ofte viktig informasjon for forumet du leser, og du bør lese dem når det er mulig. Kunngjøringer vises øverst på hver side i forumet de er lagt ut til. Som med globale kunngjøringer, gis kunngjøringstillatelser av Forumadministratoren.
Topp
Hva er faste emner?
Trevlige emner i forumet vises under kunngjøringer og kun på den første siden. De er ofte ganske viktige, så du bør lese dem når det er mulig. Som med kunngjøringer og globale kunngjøringer, gis tillatelser for selvklebende emner av Forumadministratoren.
Topp
Hva er låste emner?
Låste emner er emner der brukere ikke lenger kan svare og enhver avstemning den inneholdt ble automatisk avsluttet. Emner kan være låst av mange grunner og ble satt på denne måten av enten forumets moderator eller Forumadministrator. Du kan også være i stand til å låse dine egne emner avhengig av tillatelsene du får av Forumadministratoren.
Topp
Hva er emneikoner?
Emneikoner er forfattervalgte bilder knyttet til innlegg for å indikere innholdet. Muligheten til å bruke emneikoner avhenger av tillatelsene satt av Forumadministratoren.
Topp

Brukernivåer og grupper

Hva er administratorer?
Administratorer er medlemmer som har det høyeste nivået av kontroll over hele Forumet. Disse medlemmene kan kontrollere alle fasetter av Forumdriften, inkludert å angi tillatelser, utestenge brukere, opprette brukergrupper eller moderatorer, etc., avhengig av Forumgrunnleggeren og hvilke tillatelser han eller hun har gitt de andre administratorene. De kan også ha fulle moderatorfunksjoner i alle fora, avhengig av innstillingene som er lagt frem av Forumets grunnlegger.
Topp
Hva er moderatorer?
Moderatorer er individer (eller grupper av individer) som passer på forumene fra dag til dag. De har autoritet til å redigere eller slette innlegg og låse, låse opp, flytte, slette og dele emner i forumet de modererer. Generelt er moderatorer til stede for å hindre brukere i å gå utenfor emnet eller legge ut støtende eller støtende materiale.
Topp
Hva er brukergrupper?
Brukergrupper er grupper av brukere som deler fellesskapet inn i håndterbare seksjoner Forumadministratorer kan jobbe med. Hver bruker kan tilhøre flere grupper og hver gruppe kan tildeles individuelle tillatelser. Dette gir en enkel måte for administratorer å endre tillatelser for mange brukere samtidig, for eksempel å endre moderatortillatelser eller gi brukere tilgang til et privat forum.
Topp
Hvor er brukergruppene og hvordan blir jeg med i en?
Du kan se alle brukergrupper via koblingen "Brukergrupper" i ditt brukerkontrollpanel. Hvis du vil bli med i en, fortsett ved å klikke på den aktuelle knappen. Ikke alle grupper har imidlertid åpen tilgang. Noen kan kreve godkjenning for å bli med, noen kan være stengt og noen kan til og med ha skjulte medlemskap. Hvis gruppen er åpen, kan du bli med i den ved å klikke på den aktuelle knappen. Hvis en gruppe krever godkjenning for å bli med, kan du be om å bli med ved å klikke på den aktuelle knappen. Brukergruppelederen må godkjenne forespørselen din og kan spørre hvorfor du vil bli med i gruppen. Vennligst ikke trakassere en gruppeleder hvis de avviser forespørselen din; de vil ha sine grunner.
Topp
Hvordan blir jeg en brukergruppeleder?
En brukergruppeleder blir vanligvis tildelt når brukergrupper først opprettes av en Forumadministrator. Hvis du er interessert i å opprette en brukergruppe, bør ditt første kontaktpunkt være en administrator; prøv å sende en privat melding.
Topp
Hvorfor vises noen brukergrupper i en annen farge?
Det er mulig for Forumadministratoren å tildele en farge til medlemmene i en brukergruppe for å gjøre det enkelt å identifisere medlemmene i denne gruppen.
Topp
Hva er en "Standard brukergruppe"?
Hvis du er medlem av mer enn én brukergruppe, brukes standarden din til å bestemme hvilken gruppefarge og grupperangering som skal vises for deg som standard. Forumadministratoren kan gi deg tillatelse til å endre standard brukergruppe via brukerkontrollpanelet.
Topp
Hva er koblingen "Teamet"?
Denne siden gir deg en liste over Forumansatte, inkludert Forumadministratorer og moderatorer og andre detaljer som foraene de modererer.
Topp

Private meldinger

Jeg kan ikke sende private meldinger!
Det er tre grunner til dette; du ikke er registrert og/eller ikke logget på, Forumadministratoren har deaktivert private meldinger for hele tavlen, eller Forumadministratoren har forhindret deg i å sende meldinger. Kontakt en Forumadministrator for mer informasjon.
Topp
Jeg får stadig uønskede private meldinger!
Du kan automatisk slette private meldinger fra en bruker ved å bruke meldingsregler i brukerkontrollpanelet. Hvis du mottar støtende private meldinger fra en bestemt bruker, rapporter meldingene til moderatorene; de har makten til å hindre en bruker fra å sende private meldinger.
Topp
Jeg har mottatt en spamming eller støtende e-post fra noen på dette forumet!
Vi beklager å høre det. E-postskjemafunksjonen til dette forumet inkluderer sikkerhetstiltak for å prøve å spore brukere som sender slike innlegg, så send e-post til Forumadministratoren med en fullstendig kopi av e-posten du mottok. Det er svært viktig at dette inkluderer overskriftene som inneholder detaljene til brukeren som sendte e-posten. Forumadministratoren kan da iverksette tiltak.
Topp

Venner og fiender

Hva er venne- og fiendelistene mine?
Du kan bruke disse listene til å organisere andre medlemmer av Forumet. Medlemmer som legges til i vennelisten din vil bli oppført i brukerkontrollpanelet for rask tilgang til å se deres online-status og sende dem private meldinger. Med forbehold om malstøtte kan innlegg fra disse brukerne også fremheves. Hvis du legger til en bruker på fiendelisten din, vil alle innlegg de lager bli skjult som standard.
Topp
Hvordan kan jeg legge til/fjerne brukere til venne- eller fiendelisten min?
Du kan legge til brukere på listen din på to måter. Innenfor hver brukers profil er det en lenke for å legge dem til enten venne- eller fiendelisten din. Alternativt, fra brukerkontrollpanelet ditt, kan du legge til brukere direkte ved å skrive inn medlemsnavnet deres. Du kan også fjerne brukere fra listen din ved å bruke samme side.
Topp

Søke i forumene

Hvordan kan jeg søke i et forum eller fora?
Skriv inn et søkeord i søkeboksen på indeks-, forum- eller emnesidene. Avansert søk kan nås ved å klikke på lenken "Avansert søk" som er tilgjengelig på alle sider på forumet. Hvordan du får tilgang til søket kan avhenge av stilen som brukes.
Topp
Hvorfor gir søket mitt ingen resultater?
Søket ditt var sannsynligvis for vagt og inkluderte mange vanlige termer som ikke er indeksert av phpBB. Vær mer spesifikk og bruk alternativene som er tilgjengelige i Avansert søk.
Topp
Hvorfor returnerer søket mitt en tom side!?
Søket ditt ga for mange resultater til at webserveren kan håndtere. Bruk "Avansert søk" og vær mer spesifikk i termene som brukes og fora som skal søkes i.
Topp
Hvordan søker jeg etter medlemmer?
Besøk siden "Medlemmer" og klikk på koblingen "Finn et medlem".
Topp
Hvordan kan jeg finne mine egne innlegg og emner?
Dine egne innlegg kan hentes enten ved å klikke på «Vis innleggene dine»-koblingen i brukerkontrollpanelet eller ved å klikke på «Søk etter brukerens innlegg»-koblingen via din egen profilside eller ved å klikke på «Hurtiglenker» menyen øverst på tavlen. For å søke etter emnene dine, bruk siden Avansert søk og fyll inn de forskjellige alternativene på riktig måte.
Topp

Abonnementer og bokmerker

Hva er forskjellen mellom bokmerke og abonnement?
I phpBB 3.0 fungerte bokmerkeemner omtrent som bokmerke i en nettleser. Du ble ikke varslet når det var en oppdatering. Fra og med phpBB 3.1 er bokmerke mer som å abonnere på et emne. Du kan bli varslet når et bokmerket emne oppdateres. Å abonnere vil imidlertid varsle deg når det er en oppdatering til et emne eller forum på tavlen. Varslingsalternativer for bokmerker og abonnementer kan konfigureres i brukerkontrollpanelet, under "Foruminnstillinger".
Topp
Hvordan bokmerker eller abonnerer jeg på bestemte emner?
Du kan bokmerke eller abonnere på et spesifikt emne ved å klikke på den aktuelle lenken i "Emneverktøy"-menyen, praktisk plassert nær toppen og bunnen av en emnediskusjon.
Svare på et emne med "Varsle meg når et svar legges ut"-alternativet som er merket av, vil også abonnere på emnet.
Topp
Hvordan abonnerer jeg på bestemte forum?
For å abonnere på et spesifikt forum, klikk på "Abonner forum"-koblingen nederst på siden når du går inn i forumet.
Topp
Hvordan fjerner jeg abonnementene mine?
For å fjerne abonnementene dine, gå til brukerkontrollpanelet og følg koblingene til abonnementene dine.
Topp

Vedlegg

Hvilke vedlegg er tillatt på dette brettet?
Hver Forumadministrator kan tillate eller forkaste visse vedleggstyper. Hvis du er usikker på hva som er tillatt å laste opp, kontakt Forumadministratoren for å få hjelp.
Topp
Hvordan finner jeg alle vedleggene mine?
For å finne listen over vedlegg du har lastet opp, gå til brukerkontrollpanelet og følg koblingene til vedleggsseksjonen.
Topp

phpBB-problemer

Hvem skrev denne oppslagstavlen?
Denne programvaren (i sin umodifiserte form) er produsert, utgitt og er copyright phpBB Limited. Den er gjort tilgjengelig under GNU General Public License, versjon 2 (GPL-2.0) og kan distribueres fritt. Se Om phpBB for mer informasjon.
Topp
Hvorfor er ikke X-funksjonen tilgjengelig?
Denne programvaren er skrevet av og lisensiert gjennom phpBB Limited. Hvis du mener at en funksjon må legges til, kan du gå til phpBB Ideas Centre, hvor du kan stemme opp eksisterende ideer eller foreslå nye funksjoner.
Topp
Hvem kontakter jeg angående fornærmende og/eller juridiske forhold knyttet til dette Forumet?
Enhver av administratorene som er oppført på "Teamet"-siden bør være et passende kontaktpunkt for dine klager. Hvis dette fortsatt ikke får noe svar, bør du kontakte eieren av domenet (gjør et whois-oppslag) eller hvis dette kjører på en gratis tjeneste (f.eks. Yahoo!, free.fr, f2s.com, etc.), administrasjonen eller misbruksavdelingen for den tjenesten. Vær oppmerksom på at phpBB Limited har absolutt ingen jurisdiksjon og kan ikke på noen måte holdes ansvarlig for hvordan, hvor eller av hvem dette brettet brukes. Ikke kontakt phpBB Limited i forhold til juridiske (opphøre og avstå, ansvarlige, ærekrenkende kommentarer osv.) saker ikke direkte relatert til phpBB.com-nettstedet eller den diskrete programvaren til phpBB selv. Hvis du sender e-post til phpBB Limited om tredjeparts bruk av denne programvaren, bør du forvente et kortfattet svar eller ingen respons i det hele tatt.
Topp
Hvordan kontakter jeg en Forumadministrator?
Alle brukere av Forumet kan bruke "Kontakt oss"-skjemaet, hvis alternativet ble aktivert av Forumadministratoren.
Medlemmer av Forumet kan også bruke lenken "Teamet".
Topp